Incendiu Cluj - Foto Incendiu Violent La O Casă Nelocuită Din Cluj Napoca Ardeal24 - La fața locului, intervin patru .

Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. La fața locului, intervin patru . „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1.

Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Uszdb7jopcse7m
Uszdb7jopcse7m from www.europafm.ro
Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. La fața locului, intervin patru .

Flacarile au cuprins o hala de aproximativ .

Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. La fața locului, intervin patru . Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ .

Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. La fața locului, intervin patru . „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ .

La fața locului, intervin patru . Static Actualdecluj Ro Uploads 2020 02 Incendi
Static Actualdecluj Ro Uploads 2020 02 Incendi from static.actualdecluj.ro
Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. La fața locului, intervin patru . Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video.

Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun.

Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . La fața locului, intervin patru . Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun.

„rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. La fața locului, intervin patru . Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ .

La fața locului, intervin patru . Foto Incendiu Violent La O Casă Nelocuită Din Cluj Napoca Ardeal24
Foto Incendiu Violent La O Casă Nelocuită Din Cluj Napoca Ardeal24 from cdn.ardeal24.ro
Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. La fața locului, intervin patru . Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit.

Flacarile au cuprins o hala de aproximativ .

Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . La fața locului, intervin patru .

Incendiu Cluj - Foto Incendiu Violent La O Casă Nelocuită Din Cluj Napoca Ardeal24 - La fața locului, intervin patru .. Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. La fața locului, intervin patru . Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit.